Luhta lastud võimalused

Viljandi SK vs HC Tallinn 28:30 (12:13)
Tabanused said kirja:Alex Toom 7, Martin Allikalt 5, Raiko Roosna ja Henn-Hendrik Sepp 4, Raul Peet 3, Kevin Toom 2, Simon Drõgin, Mait Allas ja Kristo Kungla 1.
Külalised mängisid väga aeglast mängu ja millegi pärast läksid ka kohalikud koolipoisid selle “ralliga” kaasa. Ikka ja jälle tõusis kohtunike käsi rünnaku puudumise märgiks ja ikka ja jälle leidis pall tee külaliste joonemeheni, kes siis üksi raskekaalasena kahe kohaliku kergekaallase vastu võitjaks jäi.
Teise poolaja alguses venis vahe juba kuue tabamuse peale ning tundus, et koolipoisid on lootusetult talveunne suikunud, kuid siiski mingi kuuldamatu kutsung sundis tegema kiiremaid liigutusi. Viimasel minutil oli jõutud peaaegu viigini, kuid siiski võtsid kogemused oma. Jääb ainult imestada, miks noored mehed kiiremaid liigutusi ei saanud teha?

Mõned kaadrid mängust.

Ole esimene kommenteerija!

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga