0P2A7750buss

Läheb sõiduks!

TÄHTIS! VÄGA TÄHTIS!!!
Nimelt läheneb meie selle aasta esimene ja suurim väljasõit 3-5 märts Viljandi-Riia-Klaipeda-Riia-Salaspils-Viljandi ja seda kõike ühe nädalavahetusega. Toimumas Baltic League otsustavad mängud Klaipedaga ja Riiaga, hetkel Viljandi HC neljandal positsioonil selleks, et nad sinna püsima jääksid on loomulikult vaja lisajõude fännide näol ja veelkord Klaipeda peatreenerile tõestamaks, et meil super publik, kes austavad, armastavad käsipalli ning käsipallureid ja me pole kuhugi kadunud. Kuid selleks vaja teada , kui palju kaasvõitlejaid oleks , et saaksime bussi tellida väljasõit oleks reede 3. märtsil kuskil kella 17 paiku. Öö veedame Riias, hommiku Klaipedasse seal kella 14 aeg mäng õhtuks tagasi Riiga ja siis juba pühapäev õhtu mäng kell 18! Seega koju pühapäeva õdaku kuskil kella 23 paiku. Kaks ööbimist Riias koos hommikusöögiga + natukene bussisõitu läheb kuskil 80 € maksma, kuid see pole lõplik võibolla õnnestub ööbimist odavamaks saada. Oma osalemisest andke teada hiljemalt 20. veebruariks või juba täna õhtul Viljandi – Kehra mängu aeg spordihoones. Täpsemat infot saab Merlini ja Marko käest. Mina usun neisse poistesse usu sina kaaaaa ja lähme elame neile pasunate ja trummidega kaasa.

Ole esimene kommenteerija!

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga