0p2a5999

Liiga kõva pähkel

Põlva TÜ vs Viljandi SK 38:23 (20:14)
Resultatiivsed olid: Martin Allikalt 7, Raul Peet 5, Henn-Hendrik Sepp 3, Richard Mutli, Sander Rohtla ja Kristo Kungla 2, Alex Toom ja Simon Drõgin 1.

Kuidas keelitada noori takse (loe: mulke) mitte minema kevadisel ajal karukoopasse mesikäppasid kimbutama, kui nad on tabeli esimeses pooles asuvate satside kandadest juba maitse suhu saanud. Vastus on ei kuidagi. Tuleb ainult lihtsalt jälgida, et mesikäpad väga kannatada ei saaks. Tuleb märkida, et mulgid hoidsid algupoole parajat distantsi ja võimalusel naksasid arvuliselt päris meeldivas hulgas (skoori tegi kaheksa noort mulki), kuid pimenedes panid mesikäpad järjest kiiremini plagama, nii et päka valgeid osasidki polnud enam näha ning kui tuul ka keerutas ja puhus ilmselgelt arusaamatust suunast (loe: väravaid sadas igast suunast), siis tüdisid ka noored mehed jälitamisest.

Ole esimene kommenteerija!

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga