Kindlalt

Celtnieks Riga vs Viljandi HC 25:31 (13;14)
Tabavad olid: Kristo Voika 9, Ott Varik 8, Kristjan Koovit 5, Sergei Rodjukob ja Kristo Järve 3, Mikk Varik, Sten Maasalu ja Raiko Roosna 1.
Enne mängu oli seis kaugel roosilisest, sest tänu Kehra allajäämisele leedukatele, olid viimased tõusnud punktiga meist mööda neljandaks. Midagi polnud parata, tuli minna ja ära panna ning sellega said mulgid edukalt, ütleks lausa korralikult hakkama. Balti liige koduka järgi tegi meie sats teise poolaja esimese kolmandikuga neljase vahe sisse ja viimase kümne minutiga veel suurendas vahet paari värava võrra. Mis saab veel välja lugeda protokollist. Sergei Rodjukovi kolme kaheminutilise karistuse kokkuvõtteks teenitud punase kaardi. Kindla käega tabatud 7 meetri karistusvisked: Kristo Voika kolmest kolm ja Sergei Rodjukov realiseeris ühe.

Pilk tribüünilt Tiia Parik: “Täna tuli võit tänu korralikult lõpetatud rünnakutele ja väikesele praagi protsendile. Häälestatus oli nii võistkonnal kui ka fännidel super!”

Meeskonna loots Marko Koks: “Oli raske nädalavahetus, aga kõik tulid sellega kenasti toime!”

Veerandfinaalis tuleb vastaseks eelimise aasta Balti liiga meister Riihimäen Cocks. Midagi lihtsat ei saa olema, aga on meilgi omad mehed käinud ja sealset köögipoolt pikemalt ja lühemalt nuusutanud. Loodame, et sellest ka tulu tõuseb.

Ole esimene kommenteerija!

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga