0P2A2247

Pääsemine

Viljandi SK vs Audentes 31:27 (13:13)
Tabavad olid: Martin Allikalt 10, Alex Toom 8, Raiko Roosna 5, Henn-Hendrik Sepp 3, Raul Peet ja Simon Drõgin 2, Kristo Kungla 1.
Tabelis pea kõrvuti asetsevate meeskondade tasavägine kohtumine, kus lõppuks nelja peale veninud vahe ei peegelda kogu kohtumist. Esimesel poolajal olid mulgid tagaajaja rollis, aga vahe ei paisunud kordagi suuremaks kui kolm väravat ning poolajavileks võideldi tabloole viik. Teine poolaeg algas ja kulges mulkide õhkõrna paremuse tähe all pea lõpuni, kui hakkaski tekkima tunne, et vahe käsiseb kahest väravast suuremaks, siis lasti sisse mõni tehniline apsakas ja vastane tuli jälle tasa. Viimasel kuuel seitsmel minutil oli võõrustajatel lihtsalt pisku rohkem värskust ning õnne, millele aitasid kaasa ka Marten Tamme puurisuul tehtud paar-kolm tõrjet ja külaliste ilmselt väsimusest tingitud ebatäpsesd pealevisked ning kokkuvõtteks vajuski vahe pluss nelja värava peale. Ühtlasi tähendas see mulkide pääsemist punase laterna rollist, kuhu oli neid surunud ebaõnnestunud kohtumine põhjarannikul.

Mõned kaadrid kohtumisest.

Ole esimene kommenteerija!

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga