Käigukast streigib

Viljandi HC vs Põlva Serviti 22:34 (11:15)
Tabamused said kirja: Kristo Voika ja Raiko Roosna 5, Mikk Varik 4, Kristo Järve 3, Sten Maasalu ja Sergei Rodjukov 2, Martin Allikalt 1.

Seisu järgi võiks otsustada, et oli küllaltki ühepoolne kohtumine, mis tegelikult oli täis võitlust ja madinat avavilest lõpuvileni. Mulgid püüdsid kõvasti, aga esimest korda sellel hooajal, tekkis tunne, et midagi on mängumasinas puudu, üks käik on puudu. Küllaltki pingelisest graafikust tingituna, mängitakse ju ikkagi kahte liigat, hakkabki välja lööma strekiv käigukast. Puudu on üks viskejõudu lisav käik. Puudu on sügisel Bundesligasse leiba teenima suundunud kaks Karli, kaks mängunäljast noort meest.

Mõned kaadrid kohtumisest.

Juba sellel reedal ja laupäeval mängib meeskond Soomes Balti liiga veerandfinaal kohtumisi valitseva meistri Riimäen Cocksiga.
Kodusessse spordipaleesse tuleb tulla täpselt nädala pärast.

207_UUS_1 copy-page-002

jaga postitust:

Facebook
Twitter
Pinterest

Kas oled ikka näljane? Siin on rohkem

SEERIA ALGAS VÕIDUGA!

SEERIA ALGAS VÕIDUGA!

Kahe võiduni vältav pronksiseeria sai meie jaoks positiivse stardi kui alistasime koduväljakul HC Kehra/Horizon Pulp&Paper võistkonna! Seeria teine kohtumine eelseisval kolmapäeval kell 19:00 Kehra spordihoones!

Loe veel

Stipendiumi konkurss 2023/2024

Mittetulundusühing Viljandi Käsipalliklubi HC kuulutab välja avaliku konkursi 2023/2024 hooaja sportlaste stipendiumide taotlemiseks ja määramiseks sportlikuks tegevuseks käsipalli arendamisel. Stipendiumi määramise tingimused on: • sportlased

Loe veel