0P2A2249

Südi avapoolaeg

Põlva / Arcwood vs Viljandi SK 45:26 (20:16)
Tabavad olid: Alex Toom 11, Simon Drõgin 9, Mait Allas ja Kristo Kungla 2, Sander Rohtla ja Raul Peet 1.
Seekord olid noored mehed sõitnud karukoopasse õite kesise kooseisuga, oldi ju loovutanud kaks karmimat kätt esindus meeskonnale appi põhjanaabrite juurde tegusid tegema (Martin Allikalt saatis kolm palli soomlaste väravavõrku).
Teisest küljest vaadates, kui esimesed mehed läinud, siis peavad teised nende vaevad enda kanda võtma ja nii panidki noored mehed optimistlikult ajama ning võõrustajatel oli tükk tegemist, et viigini jõuda (20 minutit mängitud, seis 10:10). Paraku hirmutasid noored mulgid oma optimistlikkusega võõrustajad nii ära, et kui siis riietusruumist, peale poolaja jutte, platsile tagasi pääsesid nii pandi tulisvalu plagama ja katsu sa siis neid kätte saada.

“Põlva/ Arcwood peatreener Romet Oone. Olite koolipoistega esimesel poolajal parasjagu hädas?
Romet Oone: “Olime jah kuna mehed arvasid, et tuleb lihtne mäng ja kaitses ei pingutatud, Viljandi noored, aga mängisid pingevabalt ja julgelt! Poolajal, sai mehi noomitud ning teine poolaeg hakati pingutama,  kuigi noored olid tublid ja mängisid targalt ei olnud neil jaksu.”

Ole esimene kommenteerija!

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga