0p2a7662

Kahjuks 0:3

Põlva Serviti vs Viljandi HC 27:25 (13:11)
Tabavad olid: Kristo Voika 10, Sten Maasalu 6, Ott Varik 3 (kõik seitsmetest), Madis Parik ja Raiko Roosna 2, Mark Lõpp ja Sergei Rodjukov 1.

Kaheksa esimest minutit oli mulkide kaitse nagu läbisõidu hoov, kes aga viitsis astus joonele ja viskas peale. Mõtlemisajast oli kasu, aga kohe ilmnes järgmine probleem vastaste puuriluku Denis Lõokese näol. Mehed mängisd kõrralikud viskepositsioonid välja ja ega visetelgi muud viga polnud, kui et väravavaht jäi ette ning nagu Murphy seadus väravate viskamisest ütleb, et kui ise ei pane, siis pannakse sulle. Tulemustes väljendus see kuuele veninud vahe näol. Ometi sai Kristo Voika kõrvale oma kahuri paukuma Sten Maasalu ning poolaja lõpuvile kõlades oli vaha vaid kaks. Kulus veel tosin minutit jõudmaks viigini, mida seniste poolfinaalide puhul polnud ette tulnud. Paraku võõrustajate võetud mõtlemisminut lõpetas pea mulkide tänavas viie vastuseta värava näol Rasmus Otsa selja taha. Päästmaks veel, mis päästa annab võtis ka mulkide loots tosin minutit enne lõpuvilet aja arupidamiseks. Oli abiks vahendati vahe kahe värava peale, aga lõpuvile va sindrinahk tuli niiii kiiresti kohale.
Kolm ühesugust kohtumist, kus veidigi suurema õnneprotsendi puhul, oleksid võinud kukkuda ka mulkide kasuks, kuid käsipallijumalad otsustasid seekord teisiti.

Ootame põnevusega vastast teisest poolfinaalpaarist.

Mäng on järelvaadatav Postimehe portaalis

Ole esimene kommenteerija!

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga