0P2A2417

Esimene vaatus tehtud!

Viimsi/Tööriistamarket vs Viljandi HC 19:25 (9:13)
Tabavad olid: Kristo Voika 9, Sten Maasalu 6, Ott Varik 4, Sergei Rodjukov 3, Robert Lõpp, Madis Parik ja Kristo Järve 1.
Tark ei torma, murrab mehemoodi kaitses tööd teha ja ei anna vastasele midagi niisama. Oli see nüüd pikem poolfinaal seeria, või Rasmus Otsa hea töö raamis või kahe kahuri (loe: Voika – Maasalu) korralik töö või hoopiski trummirühma töö tribüünil, aga Viimsi heiskas teise poolaja keskel valge lipu ja istutas põhimehed pingile.
Mulgid olid selleks mänguks paremini valmis ja tahtsid seda võitu kohe niiväga, alles teine seljavõit selle vastase üle sellel hooajal. Järgmine vaatus juba ülehomme. Tuleb teha sama hea mäng, aga samas ei tasu unustada, et poolfinaalide esimese mängu Kehra vastu Viimsi hävis samuti selgelt ja mis pärast tuli on kõigile hästi teada.

Mäng on Postimehe portaalis järelvaadatav

207_UUS_1 copy copy1-page-001

Niisiis ülehomme! Täidame tribüünid valjuhäälsete sõprade ja tuttavatega ja jätame raske karika koju!!!

 

Ole esimene kommenteerija!

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga