2MS06MAY14A53

Mindi hoogu

Põlva Serviti vs Viljandi SK 46:17 (24:4)
Positiivse märke protokolli said kirja: Aex Toom 7, Simon Drõgin 6, Sander Rohtla ja Henn-Hendrik Sepp 2.
Kui püüda kõrvale jätta pinutäis objektiivseid ja vähem objektiivseid põhjuseid nagu esiliiga seitsmendale seisis vastas meistermeeskond, kes sisuliselt oli esimese mängu tulemusega (+23) edasipääsu karikavõistluste teise ringi juba ära otsustanud, siis ikkagi läksid spordikooli noored pallurid mängusõprade hoidmisega liialt hoogu. Esimene tabamus saadi kirja kuueteistkümnendal mänguminutil, poolajaga 4 tabamust ja terve mänguga 17 ning kahe selge seljavõiduga Serviti karikavõistluste järgmisesse ringi.

Artboard 2@4x-100

OLE HOMME, KOLMAPÄEVAL, 20. SEPTEMBRIL KELL 19:00, KOHAL KODUSES SPORDIHOONES!!! VÕTA SÕBRAD KA KAASA!!!

Ole esimene kommenteerija!

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga