põlvacup17

Võidukad noormehed

Nädalavahetus madistasid noormehed karukoopas koos eakaaslastega nii siit kui sealtpoolt piiri. Toimus traditsioonilne Põlva Cup noormeestele. Mulgid võtsid osa 2002 aasta noormeeste võistkonnaga ja saavutasid esikoha!
Mängiti ühes alagrupis kuue vastasega. Ainuke, napimast napim kaotus tuli vastu võtta lätlastelt. Ludza võistkonnale kaotati 16:17. Võidud olid peaaegu kindlad või päris kindlad. Koopa peremehi Põlvat võideti 18:16, Tapat 14:11, leedulasi Moletai võistkonnast 14:10, leedulasi Vilniuse satsist 15:10 ning kõige veenvam võit tuli HC Tallase üle 21:9.

põlvacup17

Tagareas: Marttin Vendelin, Robin Liinsoo, Mihkel Lõpp, Carl-Alex Kukk, Oliver Ruut,  Kenno Toom, Aleksander Pertelson, treener Marko Koks
Esireas: Hendrik Koks, Martin Braun, Kaidar Keres
Foto: Bianka Ränkel

Ole esimene kommenteerija!

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga