0P2A6834

Võit tuli

Viljandi HC vs SK Tapa 36:28 (18:12)
Tabavad olid: Robert Lõpp 15, Kristjan Koovit 5, Madis Parik ja Mark Lõpp 4, Kristo Järva ja Sergei Rodjukov 3, Volodynyr Maslak ja Alex Toom 1.
Kõige äravamad momendid jäid esimestesse minutitesse, kui mulkide kahele kiirele väravale vastasid külalised kahe veel kiirema väravaga ja seisu 4:2 tuli oodata piinavalt kaua. Sealt edasi olid mängu alguse rabistamised puterdamised edukalt üle elatud ning mulgid hakkasi pisitasa minema oma teed. Samas ei saanud korrakski lõdvemalt võtta, sest kohe nõelasid vastased. Mängu pluss poole peale võiks kanda selle, et kõigile meestele jätkus mänguminuteid, aga samas teeb ärevaks, et kui mitmes kord kostitab Robert Lõpp vastaseid kahekohalise arvu tabamustega kui samas nooremad mängumehed on realiseerimisega rohkem kui hädas, täna üks tabamus Alex Toomilt ja oi kui palju vastase väravavahti tabanud viskeid.

Mõned kaadrid kohtumisest.

Sellega on nüüd parajad sparringu parnerid lähemaks pooleks tosinaks mänguks otsas. Juba nädalavahetusel tulevad külla leedulased ja järgnevad neli vastast meistriliigas on parajad purikad pureda.

Viljandi HC plakat 1000

TULE ISE JA VÕTA SÕBRA KA SAALI KAASA!

Ole esimene kommenteerija!

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga