Päeavad pole vennad

BHL. Viljandi HC vs Klaipeda Dragunas 27:26 (13:11)
Tabavad olid: Robert Lõpp 11, Madis Parik ja Sergei Rodjukov 4, Kristjan Koovit ja Mark Lõpp 3, Volodymyr Maslak ja Kristo Järve 1.
Juba hommikust saati oli selge, et käsipallijumala peale loota pole mõtet ja tuleb ise tuld anda. Mulgid rakendasidki pisikesi sõjakavalusi. Kõigepeali riietasid puurilukud rohelisse, et nagu noored ja rohelised, kuigi habemeid vaadates on seda raske uskuda, aga leedukad läksidki õnge. Teiseks rakendasid vana sõjakavalust, et hoia sina esimene poolaeg külalisi, siis hoiavad nemad teine poolaeg sind. See paraku saja protsndiliselt ei õnnestunud, mulgid said poolajaks ette, aga teisel poolajal toimis sõjakavalus täiega. Kui veel lisada siia mulkide patoloogiline soov igat sorti meistreid, liidreid, juhtoinaid kiusata, spordialast (hea näide jalgpalli murult) ja riigist sõltumata, siis saabki kokku tänase päeva tulemuse. Napikas meile ja ÕITE MAGUS!
“Marko. Kaks päeva ja kaks sarnast kohtumist Balti Liigas. Kuidas nädalavahetusega rahule jäid?”
Marko Koks: “Kui võtta nüüd sedapidi, et kodumängudest oleks tahtnud ikka nelja punkti tabelisse saada, siis veidi pettunud, aga kui võrrelda eilset ja tänast mängu, siis tänase mänguga, mis oli kindlasti parem eilsest, võis juba rahule jääda. Tuleb rahul olla!”

Mõned kaadrid mängust.

Ees seisab samuti sisutihe nädal. Kõigepealt sõidavad mulgid karukoopasse kohalikke meistreid kiusama. Reedel võtavad spordikooli noormehed esiliiga avakohtumises mõõtu Kehras sealselt esiliiga satsilt ja nädalavahetusel mängitakse koduses spordihoones 2004 ja hiljem sündinud noormeeste JÕUD-i karikaturniiri esimene etapp.

Ole esimene kommenteerija!

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga