0P2A7628

Must mäng

Viljandi HC vs HC Kehra Horizon Pulp&Paper 31:29 (13:17)
Väravaid viskasid:Kristo Järve 11, Vladimir Maslak 7, Kristjan Koovit ja Sergei Rodjukov 3, Sander Aasmäe 2, Simon Drõgin, Raiko Roosna ja Martin Allikalt 1.
Aukliku meeskonnaga mängule vastu läinud mulkidel sujusid esimesed nelikümmend minutit päris kenasti ja juhiti mõne väravaga kuni hakkas vilja kandma teisel poolajal puurisuule asunud Mikola Naumi jõupingutused. Neljakümnenda ja viiekümnenda mänguminuti vahel olnud poleks kindlasti vaja olnud. Vaatamata kaotusseisu jäämisele võideldi lõpuni. Viskekahuri puudumisel tuli väravate viskamise raske töö ära teha teistel. Vanameister Kristo Järvelt üleplatsimehena 11 tabamust, kusjuures oli nauditav jälgida vanade sõprade vastasseisu seitsme meetri visetel, kus Kristo ei jätnud kehralaste värvides Mikolale mingitki lootusekübet. Hea partii ka Vladimir Maslakilt seitsme tabamusega.
Kurvaks teeb vast asjaolu, et oli küllaltki must mäng. Kehrallaste kontosse jäi seitse (mulkide nelja vastu) kaheminutilist pingi nühkimist. Nendest seitsmest karistusest kolm teenis üks mees, kes kohati tegutses oma gabariite arvestades nagu elevant portselani poes, aga samas jääb arusaamatuks, kuidas tal kohati nii nõrgad jalad on ja ta nii kergesti kukub, või on tõesti temast mitukümmend ühikut õhemad mulgid nii kõvad rammumehed?!?!?

Mõned kaadrid mängust

Mäng on Postimehe lehel järelvaadatav.

Reedel, kell 19:00 kohtuvad spordikooli noormehed esiliigas palliva HC Tallinn 2.

Juba tavatul mängudepäeval, esmaspäeval 16. oktoobril,  tulevad külla üliõpilased okkalisel teekonnal.
Viljandi HC plakat 297x420-2

Ole esimene kommenteerija!

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga