0P2A7693

Jälle napikas

Viljandi SK vs HC Tallinn 2 25:26 (13:15)
Tabavad olid: Martin Allikalt 10, Raiko Roosna 7, Alex Toom 3, Kevin Toom ja Henn-Hendrik Sepp 2, Simon Drõgin 1.
Kaks nõrkusehetke tegid spordikooli noormeestele mängu raskeks, sest tagaajamine on ikka raske. Esimene moment oli esimesel poolajal, kus seisult 4:4 lasti visata vastasel kolm vastuseta väravat ja edasi murti, mis murti, aga poolajavileks kolmene vahe sisse jäigi. Teine moment oli kohe teise poolaja avaminutitel, kui tehti paar pallikaotust ja lasti vahe viie peale. Võis paista, et nii tiksutaksegi lõpuni, paraku olid noored vihased mehed platsil teist meelt ja rühiti viigini, seda küll kolmandast katsest, aga neli minutit enne lõppu oli tablool viik. Kahjuks liigne kärsitus ja ülevoolavast tahtmisest tingitud kiirustamine ei lubanud punkte tabelisse kirjutada.

“Napikas!?!”
Marko Koks: “No nii need kogemused tulevad. Rõõmu teeb see, et ei kukutud ära ja võideldi lõpuni!”

Mõned kaadrid kohtumisest.

Juba esmaspäeval olete oodatud saali, kui okkalisel teekonnal võõrustatakse üliõpilasi.

Viljandi HC plakat 297x420-2

Ole esimene kommenteerija!

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga