0P2A7182

Edasi nelja hulka

Tartu Ülikool vs Viljandi HC 29:30 (16:12)
Tabavad olid: Kristjan Koovit 8, Sergei Rodjukov 7, Kristo Järve 4, Mikk Varik, Robert Lõpp ja Madis Parik 3, Sander Aasmäe ja Martin Allikalt 1.
Mis sa oskad kosta, või kus sa oskad pista. Ühest küljest ei olekski ju nagu midagi mängust rääkida, esimeset poolajast eriti, aga teisest küljest kõik ju on näinud olukorda, kus suur elukogenud kõuts on kinni püüdnud selle päeva kaheksanda pisikese hiirekese (seitse eelmist on juba pintslisse pistetud), otseselt ei mahu ju enam kõhtu, aga seisus ei luba ka hiirekesel niisama minna lasta ning siis solgutabki teda andes korraks lootust ja järgmine moment survestab tugevamalt kuni lõpuks saabub paratamatu lõpp. Kurnamistaktikaga võtsid mulgid oma ja pääsesid okkalisel teekonnal nelja parima hulka.

Mäng käsipalliliidu Youtube-i kanalis

Ole esimene kommenteerija!

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga