Üllatus

Viimsi/Tööriistamarket vs Viljandi HC 22:32 (10:16)
Tabamuse said protokolli kirja: Vladimir Maslak ja Raiko Roosna 5, Kristjan Koovit ja Madis Parik 4, Sander Aasmäe ja Kristo Järve 3, Simon Drõgin, Robert Lõpp, Martin Allikalt ja Sergei Rodjukov 2.
Rabedalt alanud mäng sai oma murdepunkti kahekümnenda mänguminuti paiku. Ülekandestki oli märgata, et võõrustajate võitlusvaim vajutas saalist varvast. Kohati üpriski auklikku mulkide kaitset suutsid võõrustajad ainult paaril korral (mulgi paar olla ka kolm) kenasti ära kasutada, aga enamuse tujutult tehtud pealeviskeid suutis Rasmus Ots, kas siis plokki abiga või ilma, tõrjuda, kui nad punase-valge ruuduni üldse jõudsidki. Kindlasti rõõmustav moment on ka see, et esimesel poolajal said käe valgeks lausa kaheksa kollases mundris meest.
Teades võõrustajate lootsi võitluslikku vaimu, oli karta, et tulevad mingid vimkad, kallutamaks tulemust, aga nagu ka pealkirjas märgitud, üllatus oli tõsiasi. Üllatus eelkõige sellepärast, et Viimsiga mängud on alati olenud võitluslikud ja möödunud põhihooajal jäigi saldo nende kasuks.
Kogu teise poolaja huvitavam moment tekkis kui kolmekümne viienda mänguminuti paiku tegid võõrustajad 3:0 vahespurdi, mille raviks piisas mulkide lootsil võetud mõtlemisminutist ja ka mustade meeste teenitud karistusminutitest.
Rasmus Ots sai tööpäeva tehtud, kui seitse minutit jäi mängida. Käe sai valgeks kümme meest!

Mäng on järelvaadatav Postimehe spordiportaals.

jaga postitust:

Facebook
Twitter
Pinterest

Kas oled ikka näljane? Siin on rohkem

SEERIA ALGAS VÕIDUGA!

SEERIA ALGAS VÕIDUGA!

Kahe võiduni vältav pronksiseeria sai meie jaoks positiivse stardi kui alistasime koduväljakul HC Kehra/Horizon Pulp&Paper võistkonna! Seeria teine kohtumine eelseisval kolmapäeval kell 19:00 Kehra spordihoones!

Loe veel

Stipendiumi konkurss 2023/2024

Mittetulundusühing Viljandi Käsipalliklubi HC kuulutab välja avaliku konkursi 2023/2024 hooaja sportlaste stipendiumide taotlemiseks ja määramiseks sportlikuks tegevuseks käsipalli arendamisel. Stipendiumi määramise tingimused on: • sportlased

Loe veel