0P2A6691

Hull lugu

HC Tallinn 1 vs Viljandi HC 27:28 (16:10)
Tabavad olid: Kristo Järve ja Andrei Khapal 7, Kristjan Koovit ja Sergei Rodjukov 4, Vladimir Maslak ja Raiko Roosna 2, Robert Lõpp ja Madis Parik 1.
Esimesel poolajal ei õnnestunud mitte midagi. Palli kaotusi ja muud praaki oli ikka üle mõistuse palju ning sellelt pinnalt lasti enestele jooste kiireid, kord koguni neljakesi, kus isegi Rasmus Otsal polnud suurt midagi teha. Ei saadud isegi seitsme meetri viskest punktilisa….. Esimese kahekümne minutiga saadi kirja kõigest viis väravat, selles suhtes olid poolaja viimased kümme minutit kaks korda paremad.
Ei tea mina, mis seal riietusruumis toimus, mis palsamit hingedele määriti, aga teise poolaja esimese kuue minutiga oli neli väravat tagasi mängitud ja pealinlaste loots võttis mõttepausi. Läks veel kolm minutit ja viik tablool oli tõsiasi. Edasi ikka samas vaimus, kui teist poolaega oli mängitud 13 minutit olid mulgid teinud vahespurdi 10:2 (kaks väravat Marko Slatinovskilt + üks realiseerimata seitsme meetri karistusvise).
Mängu lõpp kujunes siiski närviliseks. Viimasel minutil jäi mängida 20 sekundit ja mulkide loots kasutas veel võimalust tarkuse minutiks ja see kandis vilja. Oma mängu ainukese värava tabas Robert Lõpp, aga see eest kui kenasti!

Mäng on Postimehe spordi portaalis järelvaadatav.

Ole esimene kommenteerija!

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga