Võitlust polnud

SK Tapa vs Viljandi HC 18:33 (7:20)
Tabavad olid: Andrei Khapal 8, Sergei Rodjukov ja Madis Parik 6, Simon Drõgin 4, Martin Allikalt ja Alex Toom 3. Robert Lõpp 2, Raiko Roosna 1.
Enne mängu algust online protokolli avades tekkis küll hinge värin, kuidas mulkide väga õhuke koosseis Virumaal hakkama saab, aga jälgides ridade lisandumist protokolli sai järjst enam selgeks, et mäng oli võidetud enne, kui ta jõudis õieti pihtagi hakata.
Mõned read: 6 min. võõrustajate timeout  seis 0:4, 11 min võõrustajate teine timeout seis 2:9, kolmas värav võõrustajatele viieteistkümnendal mängu minutil. See, millega esimene poolaeg lõpetati, sellega teist poolaega ka alustati, nimelt Sergei Rodjukovi tabava karistusviskega. Teisest poolajast tasub märkimist, peale kesiselt kasvanud skoori, vast võõrustajate punane kaar, mitte otse teenitud, vaid kolme kaheminutilise mõtlemisaja summana.
Meeldiva momendina peaks ära märkima ka tõsiasja, et peaaegu kõik kohal olnud mängumehed, peale väravavahtide, said käe valgeks.

Laupäeval, 2. detsembril kell 15:00 väljub ilus suur punane autobuss tavapärasest kohast, Vabaduse platsi veerest.
Kaasa tuleb võtta trummid ja pasunad ja valjuhäälsed sõbrad ja sõprade sõbrad ja …. Ees ootavad lõpule läheneva aasta kõikse tähtsamad kohtumised!!!

Ole esimene kommenteerija!

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.