0P2A9148

Üllatust ei sündinud

Viljandi HC vs Põlva Serviti 23:27 (12:17)
Värava said kirja: Robert Lõpp ja Sergei Rodjukov 7, Simon Drõgin 3, Mikk Varik 2, Kristjan Koovit, Madis Parik, Martin Allikalt ja Andrei Khapal 1.
Vaid tosina rüütliga lahingusse läinud mulgid ei suutnud leida ei ussi, ei püssirohtu, halvamaks setude mängumootori ühtlaselt edukat popsumist. Kuna püssirohi on ka Aafrikas püssirohi, siis tuleb suuri lootusi panna reisule saami šamaanide manu, ehk õnnestub sealsetelt väega meestelt välja rääkida mõni rohi, mis aitaks kohalikus liigas värskete karikavõitjate mängumootori popsumist veidigi halvata, sest muidu läheb liiga väga igavaks.

Mäng on järelvaadata Postimehe spordiportaalis.

Mõned kaadrid kohtumisest.

Ole esimene kommenteerija!

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga