Tubli partii

Viljandi SK vs HC Kehra/Primend 27:20 (13:14)
Käe said valgeks: Martin Allikalt 7, Henn-Hendrik Sepp 4, Simon Drõgin, Alex Toom ja Raiko Roosna 3, Aleksander Pertelson ja Oliver Ruut 2, Kevin Hunt, Sander Rohla ja Mihkel Lõpp 1.

Kohe peale avavilet läks lahti selline andmine, et vägisi tekkis tunne kontinendi esivõistlustele sattumisest. Indu oli tohutult, silgati siia ja sinna poole arutu kiirusega ning paugutati väravale korralikult kõige selle juures unustamata kaitses rabada. Poole poolaja paiku ronis kohe hirm nahavahele, et kas sel moel siis lõpuni. Kakskümmend minutit mängitud ja külaliste mõtlemis ajal pealt kuuldu (ma muidugi tean, et pealt kuulata pole ilus), manitseti noori mehi rahulikumale mängule. Vaatamata sellele näilisele rahulikkusele suutsid külalised poolaja vileks endid punktiga eduseisu sättida.
Nagu ka seisust lugeda, siis viskasid külalised teisel poolajal kõigest kuus väravat. Neil tuli lõivu maksta alguse hirmkõvale tempole ja tõsiasjale, et nad mängisid praktiliselt vahetusteta. Kui siia lisada mulkide peaaegu hea kaitse, Marten Tamme arvukad tõrjed puurisuul ja verivärskete lisandunud noorte visatatud seitse väravat, siis ongi lõpptulemus koos. Oma esiliiga ristsed said Aleksander Pertelson, Oliver Ruut, Kevin Hunt ja Mihkel Lõpp. Kokkukuivama kippuvat satsi pingii pikkust arvestades väärt täiendus.

Mõned kaadrid kohtumisest.

Ole esimene kommenteerija!

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga