Raske algus peale vaheaega

Coop Põlva vs Viljandi HC 22:28(10:9)
Protokolli said positiivse märke kirja: Robert Lõpp 8, Kristo Järve, Andrei Khapal ja Kristjan Koovit 4, Simon Drõgin 3, Mark Lõpp ja Sergei Rodjukov 2, Mikk Varik 1.
Nii pikad pausid meistrisarja mängudes on kurjast, mis kurjast. Isegi Viljandisse oli kuulda, kui raskelt ja vaevaliselt käivitusid mängumasinavärgid Kagu-Eesti laante vahel karukoopas. Mehed sebisid platsil mitu tühja minutit enne kui asja ivale pihta said ja esimene värav sai protokollis ära märkimist. Sebimini sai jätku, aga skoori tegemisega olid hädas mõlemad satsid ning kui siis mulgid olid ette saanud 2:4 otsustas kogenud mesikäpp kutsuda noored mõmmikud epistlit kuulama, millest küll suuremat tulu ei tõusnud vastupidiselt seitse minutit hiljem mulkide poolt võetud ajale arupidamiseks, mis ütlemata kummalisel kombel tootis tulu mitte mulkidele, vaid noortele mõmmikutele, kes ladusid mulkide puuri lausa VIIS vastuseta nahkkera ja seadisd tabloole numbrid 8:6. Päris õnnetust poolaja skooris päästis Robert Lõpp, kes kostitas võõrustajaid paari tabamusega.
Teise poolaja alguse kohta oleks kogenud mölder öelnud, et hoopis teine tera… Alustasid mulgid 1:4 vahespurdiga ja teine epistel noortele mõmmikutele oli tõsiasi, kuid sarnaselt esimnese poolaja epistlile, ei tootnud suuremat tulu seegi, veel kolm kolli mulkidelt ja üheteistkümnendaks mämguminutiks oli seis 13:17. Tosin minutit teist poolaega mängitud viskasid mulgid pilgu tabloole ja üllatusid ka ise, et selleks, et kahekordistada esimese poolaja väravate saak on neil kulunud kõigest kaksteist minuti, võtsid tuure maha ja tulemuseks ootas neid viie minuti pärast korralik epistel meeskonna lootsilt, mis erinevalt esimese poolaja minutist tootis enam tulu mulkidele. Kaheksa minutit enne lõppu võttis veel võõrustajate loots aja maha päästmaks punktigi, aga paraku polnud sellest abi ja mulgid jätkavad endiselt turniiritabeli teisel real.

Ole esimene kommenteerija!

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga