Närvilised punktid

DAG REKLAAM, ESRO JA TEFIRE GROUP SUUR AITÄH, ET KRISTO VOIKA KODUPLATSILE AITASITE!

Viljandi HC vs HC Tallinn 1 28:27 (12:11)
Skoorisid: Kristo Voika ja Andrei Khapal 8, Kristo Järve 6, Sergei Rodjukov 4, Kristjan Koovit 2.
Räägitakse küll, et mürsk ei kuku kaks korda ühte auku, aga mulgid on just nimelt sarnase minimaalse paremusega nuhelnud ambitsioonikaid noori mehi pealinnast. Tänases mängus olid mulkide jaoks mängus ainult punktid, sest koht esimeses nelikus oli paigas, aga pealinna noortele meestele oli mängus küll ja veel, turniiri tabeli neljas rida on ikka piisav stiimul! Närvilisust, rabedust ja ülekeemist oli kogu kuuekümne minuti jooksul enam kui piisavalt. Sisuliselt kogu esimese poolaja juhtisid külalised kohati isegi kuni nelja väravaga, aga mulgidele omaselt pika vinnaga mängumasina käivitamisega saadi poolaja lõpuks piisavalt edukalt hakkama ning teise poolaja juhtisid nad ise. Kahjuks peibutas esineliku koht noori mehi nii palju, et viimast mänguminutit hakati lõpetama viigiseisul mulkide käes pall ja loots võtmas mõtlemisaega. Seekord oli käsipalli jumal mulk või siiski setu, mina võta kinni, aga pall toimetati Kristjan Kooviti kätte, kes väravat küll ei saavutanud, aga seitsme meetri karistusviske teenis siiski. Mängu aeg sai läbi, aga seitse tahtis realiseerimist, mida Sergei Rodjukov kindlalt tegigi.

Mõned kaadrid kohtumisest. 

Suur käsipall juba mõne päeva pärast. Laupäeval tulevad külla alagruppi kindlad liidrid, kohtumine kohalikus spordipalees algab laupäeval kell 18:00. Nädala lõpetab kohtumine alagrupi punase laternaga (kuid vaatamata kohale mitte grammigi vähem ohtliku) Kehra satsiga. Pühapäeval kohtume kohalikus spordipalees kell 17:00.

Ole esimene kommenteerija!

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga