Imet ei sündinud

Viljandi HC vs Riihimäen Cocks 24:33 (11:15)
Tabavad olid: Kristo Voika 13, Kristo Järve 5, Mikk Varik ja Sergei Rodjukov 2, Martin Allikalt ja Madis Parik 1.
Lisaks kolmapäeval rivist langenud Robert Lõppile oli täna lisaks veel viirusega kimpus Andrei Khapal. Lisades siis juurde asjaolu, et mulgid on sellel hooajal püstihädas olnud igat masti mesitritega, küll kohalike, küll naabrite naabritega, oleks võit olnud paras kärgatus kohalikus käsipallitaevas. Kui esimeses kohtumises, möödunud aasta numbri sees, käisid mulgid ikka väga tugeva leiliga saunas, siis täna päästis, kes teab mitmete setmete sarjade meistri vastu hullemast, vaid asjaolu, et põhjanaabrite põhikoosseisu mehed käisid platsil vaid pisteliselt, sest neid ju ees ootamas madistamised eurosarjades.

Mõned kaadrid kohtumisest.

Ole homme, pühapäeval kell 17:00 kindlasti saalis, sest külla tuleb grupi punane latern Kehrast.

Ole esimene kommenteerija!

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga