Hea, et niigi läks

Viljandi HC vs HC Kehra Horizon Pulp&Paper 26:26 (13:12)
Tabamuse said protokolli kirja: Kristo Voika 8, Kristo Järve 5, Mikk Varik 4, Kristjan Koovit 3, Sergei Rodjukov ja Madis Parik 2, Sander Aasmäe ja Raiko Roosna 1.
Kui valges mänguvormis mehed poleks nii palju energiat kulutanud kohtunikele oma püha tõe kuulutamise peale, siis mine tea kuidas mulkidel see mäng läinuks. Paraku ei soovinud kohtunikud tõe kuulutajaid  mitte kuulda võtta (ilmselt keele probleemid) ja kostitasid just valgesärklasi verevat karva kaardiga.
Mulkidele omase pikaldase käivutmise peale (loe: minutit kümme kaksteist) suudeti poolaeg siiski minimaalse eduga võita ja teist poolaega alustati innukamalt. Kohati juhiti isegi nelja väravaga, aga kolmas mäng nädalas ja teine järjest ning kohtade vähesuse käes vaevlev laatsaret lubasid külalistel mängu viigistada. Viimane minut kujunes parajaks trilleriks, kus õnnejumalanna ei naeratanud kummalegi satsile.
Tubli võitluslik mäng, mis paraku mulkide jaoks ei omanud enam mingit tähtsust, sest vaatamata pidamata kohtumisele, riigi sünnipäeval lõunanaabrite lätlastega, jääb esineliku koht püüdmatusse kaugusesse.

Mõned kaadrid kohtumisest

Ole esimene kommenteerija!

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga