Peaaegu poolega

Viljandi SK vs HC Viimsi 35:18 (18:7)
Protokolli said nime kirja: Simon Drõgin 10, Martin Alikalt 7, Raiko Roosna 6, Aleksander Pertelson, Oliver Ruut ja Raul Peet 3, Henn-Hendrik Sepp 2, Mihkel Lõpp 1.

Selliseid ühe poolseid kohtumisi, kus külla saabunud satsil on nii suured koosseisu probleemid, et isegi treenerid on sunnitud võistlusvormi selga ajama ja platsilgi ette  näitama, mida ja kuidas neid väravaid tuleks saavutada, on tegelikult päris keeruline mängida. Esimesel poolajal sisse tehtud vahe oli ülimalt turvaline ning sellelt pinnalt olid rumalused kaunikesti kiired tulema. Kaitsega võib ju rahule jääda, kogu kohtumise peale kaheksateist palli oma puurist välja noppida, pole paha. aga realiseerimisega ei saa kuidagi rahule jääda (see number oleks pidanud kolmekümne viie asemel olema vähemalt viiskümmend).

Mõned kaadrid reedeõhtusest kohtumisest

Ole esimene kommenteerija!

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga