Rasvane punkt

Viljandi HC vs Dobele Tenax 29:24 (14:10)
Skoorisid: Andrei Khapal 10, Kristo Voika 7, Kristo Järva 4, Simon Drõgin 3, Kristjan Koovit ja Sergei Rodjukov 2, Sander Aasmäe 1.
Tõnisson “Kevadest” oleks kindlasti torisenud: “Mis nad siis tulevad meie õue peale kaklema?”
Mulgid võtsid turniiri lõpetavas ja nende turniiri tabeli seisu silmas pidades mitte mingit tähtsust omavas mängus võidupunktid. Ainuke tõsisem nõrkusehetk tuli üle elada neljakümnenda mänguminuti paigus, kui kohtunik nägid kahe minutilise karistuse väärilist rikkumist Sergei Rodjukovil. Publikule tundus, et kui seal üldse oli midagi, siis oli see ikka vägagi kergelt antud karistus. Paraku kasutasid külalised need kaks minutit ülima kasuga ära, visates kolm väravat (tühja värvasse) ja asudes korraks punktiga ette. Seda ainult korraks. Mulgid ei murdunud, võtsid ennast kokku ja purjetasid positiivsel lainel võiduka lõpuni.
Marko Koks: “See aasta läks sedapidi, et alagrupist me edasi ei jõudnud. Kummitama jäävad kodus äre antud punktid. Kehraga ühe napilt kaotasime ja teise viigistasime. Vilniusega mäng kodus teeb eriti tuska, sest seal suutsime neid võita ja võitnuks neid ka kodus, oleks kõik võimalik olnud.”

Kui juba sajas sünnipäev, siis olgu ka pilte sada.

Ole esimene kommenteerija!

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga