Vägev punkt

Viljandi SK vs Põlva/Arcwood 29:24 (14:12)
Tabavad olid: Simon Drõgin 8, Oliver Ruut ja Martin Allikalt 6, Henn-Hendrik Sepp 5, Aleksander Pertelson 2, Sander Rohtla ja Mihkel Lõpp 1.

Mulkidele kohe meeldib setusid kiusata, kas see neil ka alati välja tuleb on iseasi, aga see aasta on läinud sellest vaatepunktist kuidagi eriti edukalt. Meistrisarjas võideti Servitit ja ega siis saanud spordikooli noored mängumehed lasta head eeskuju luhta minna.
Arcwoodi pealik Romet Oone oli mänguvormi selga ajanud.
“Tulite siia punktide järele, mis esikohast puudu?”
Romet Oone: “Loomulikult. Särgi ajasin selga koosesisu probleemide pärast. Kes välismaal, kes sai just isaks, kes vigastatud, aga juhuse hooleks ei tahaks midagi jätta.”
Mängu oli iseenesest lust vaadata. Noored mulgid murdsid kaitses kõvasti ja panid üldse korraliku tempo peale, mis paraku oli külalistele nende aukliku koosseisu juures liiast. Seega nooruse uljus vs kogemused. Kui esimese poolaja lõpus suutsid külalised neljase vahe tagasi kahese miinuse peale mängida ja teise poolaja sees isegi punktiga peal olla, siis lõpp kuulus siiski mulkidele.

Marko Koks:”Tänan neid kes osalesid sellel hooajal. Need, kes enamus mänge kaasa tegid, tegid ka arengus sammu edasi. Eriti hea meel on Kevin Hunti, Mihkel Lõppu, Aleksander Pertelsoni ja Oliver Ruutu üle. Ei plaaninud neid veel sellel hooajal kasutada, aga asjalood nõudsid muud. Kuid nad said väga hästi hakkama. Kokkuvõttes korralik hooaeg, areng on olnud suur ja see kajastub ka tulemuses. Kaks hooaega tagasi ei saanud me ühtegi punkti, eelmine hooaeg 7 punkti. Sellel hooajal 10 punkti ja kaks üheväravalist kaotust. Seega need, kes platsil, liiguvad õiges suunas.”

Mõned kaadrid kohtumisest.

Ole esimene kommenteerija!

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga