Heategevuslik vutimatš

KLUBILT KOGUKONNALE!
Me oleme Viljandi klubi, me oleme kogukonna klubi. Ja me hoolime. Just seetõttu on 26. mail aset leidev Premium Liiga kohtumine Viljandi Tuleviku ja FC Kuressaare vahel heategevuse vaimust kantud. Kogume mängu eel ja ajal raha, et osta hariduslike erivajadustega lastega tegeleva Viljandi Kaare kooli spordisaali universaalsed käsi- ja jalgpalliväravad.
Juba esmaspäeval algab Facebooki seinal online oksjon, kus tuleb enampakkumisele erilise ajalooga ese. Mängupäeva poolajapausil aga läheb oksjonile tõsine maiuspala: Sander Posti raamitud mängusärk numbriga 13, hooajast 2017. Mõistagi ehib särki maestro autogramm.
Samuti leiab staadionil aset õnneloos ning kõigil soovijail on võimalik meie eesmärgi heaks annetus teha.

Ole esimene kommenteerija!

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga