Kaan kangutatud

Enne kui juba sellel laupäeval rannakäsipallurid Viljandi järve rannas maid ja puid jagama hakkavad kangutati kaan tünnilt Põlva järve rannaalal. Mulgid olid kohal nelja satsiga. Alustame parimatest.

P2005 VILJANDI SK sats koosseisus: Jürgen Aas, Jaan – Paul Varik, Kimon Volkov, German Izjumov, Kenet Toom, Carlis Kuimets, Kaspar Oja, tegi alagrupis tuule alla kõigile. Võideti Põlva SK 1 ja Põlva SK 3 ning Valga Kävalit. Algrupi võit ja kohamängus etapi esikohale saadi jagu HC Pärnu/Mogreta satsist.

P2003 VILJANDI SK sats koosseisus: Oliver Ruut, Kaidar Keres, Robin Liinsoo, Mario Tael. Võideti Põlva SK 2, Põlva SK 3 ning SK Tapa, kuid jäädi alla etapi võitjale SK Põlva 1 mansale. Tasuks teise koha punktid üldarvestusse.

P2001 Viljandi SK sats kooseisus: Kevin Toom, Kenno Toom, Mihkel Lõpp, Kevin Hunt, Martin Braun, võitis SK Põlva 2 ja kaotas SK Põlva 1. Tasuks samuti teise koha punktid üldarvestusse.

MEHED Viljandi HC eest olid väljas: Kristjan Koovit, Karl Toom, Mark Lõpp, Simon Drõgin, Henn – Hendrik Sepp, Sander Rohtla, Raul Peet. Saadi kaks kaotust ja kaks võitu. Alla vannuti Põlva Servitile ja Kolmkuus satsile (kogenud esiliiga mehed), aga tuuseldati Põlva Coopi ja SK Tapat. Kokkuvõttes platseeruti tabeli keskele kolmadale reale.

Kõik satsid viis lahingusse Marko Koks.

Pilt: Helin Potter.

Ole esimene kommenteerija!

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga