Läheb paugutamiseks

Eile, teisipäeval, toimus käsipalliliidu pressikas, kus räägiti algavast hooajast ja riigimeedia jagas ka juba medalid ära. Kuld konkurentsitult Servitile ja hõbe pronski leidsid omanikud. Paraku Viimsile (kus alates sellest hooajast ametis teise treenerina puhta mulgima mees Kristo Järve) ja mulkidele ei eraldatud midagi, aga olgu, seda magusam on kellegi medaliomaniku koogitükki kevadel oma laual näha ja manustada. Ära tuleks märkida, et just viimasena mainitud meeskonnad kohtuvad juba homme esimese vooru kohtumises Viimsi keskkooli spordisaalis kell 19:00.
Riigimeedia presikast: ERR.EE (kaks klippi), Postimees (päris pikk lugu)Delfi.

Kõik septembrikuu kohtumised on leitavad kodulehe kalendrist ja sealt võib leida ka tänavu varakult alustava BHL-i kaks kohtumist.

Nimelt lähevad mulgid kuud lõpetama Lätimaale. Armas koduklubi FÄN, selleks, et teada, kui suur sõiduvahend tellida, anna oma sõidusoovist võimalikult varakult Markole või Merlinile teada. Meeskonnale on abi vaja! Mängud 29.09. Salaspilsis Celtniekiga ja 30.09. Dobele Tenaxiga.

Esimene kohtumine kohalikus spordipalees kolmapäeval, 19. septembril algusega kell 19:00, kui külla tulevad pikad sirged koolipoisid Aruküla/Audentese satsist.

Ole esimene kommenteerija!

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga