Kukesamm sai tehtud

Viljandi SK vs HC Tallas 29:26 (14:9)
Tabamuse said protokolli kirja: Aleksander Pertelson 14!, Oliver Ruut 7, Hendrik Koks 4, Robin Liinsoo 3, Martin Braun 1.
Paarikümne esimese minuti jooksul vägagi võrdselt kulgenud poolajal kippus vaekaus võõrustajate kasuks kalduma paari pisi spurdi toel. millega venitati vahe poolaja vileks viiele väravale. Kahjuks tabas noori mulke teise poolaja alguses rahulolu ja treeneri epistlit oleks saanud vältida lihtsalt heites pilgu külaliste varumeeste pingile, või õigemini selle taha. Epistlist oli siiski kasu ja pilk protokolli kinnitab saalis saadud muljet, et üks moment, mis aitas mulkidel astuda pisikese kuke sammu järgmise ringi poole, olis karistusminutid. Tallas alustas nende kogumisega juba kuuendal mänguminutil ja lõpuks kogunes neid nende kontosse 6, mulkide 2 vastu. Sinna kontosse peab kindlasti ka lisama Aleksander Pertelsoni kiirrünnakus takistamise eest saadud punane kaart.

Korduskohtumine leiab aset Kuristiku Gümnaasiumis 18. oktoobril algusega 18:10.

Mõned kaadri kohtumisest.

Ole esimene kommenteerija!

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga