Veerand

Viljandi HC vs HC Kehra HP&P 30:34 (16:13)
Värava said kirja: Sergei Rodjukov 7, Simon Drõgin ja Andrei Khapal 6, Mihkel Lõpp ja Oliver Ruut 3, Kristjan Koovit 2, Alensander Pertelson, Vladimir Maslak ja Mark Lõpp 1.
Kaheminutilised karistused: kuuel mehel kokku 8×2 karistust. Kokku 16 mimutit.
Sümpaatselt kulgenud esimese poolaja järel, kus mulgid kolmega peale jäid, hakkasid teise poolaja algusest saati kummitama kohtunike poolt heldelt jagatud karistused. Neid kogunes kokkuvõttes lubamatult palju ja nii mõnigi nendest kaheksast oli vähemalt teadjamate pealtvaatajate arvates liigagi kergekäeliselt antud. Kui karistustele lisada külaliste teisel poolajal kruvitud mängu tempo ning tõsiasi, et neljal skoorinud noormehel jäi seljataha nädalavahetus, kus vormistati karikavõit B-vanuseklassis, siis kokkuvõttes võib mängu tulemusega rahule jääda.

Mõned kaadrid kohtumisest.

Mäng on järelvaadatav!

[logo_carousel_slider]

jaga postitust:

Facebook
Twitter
Pinterest

Kas oled ikka näljane? Siin on rohkem

SEERIA ALGAS VÕIDUGA!

SEERIA ALGAS VÕIDUGA!

Kahe võiduni vältav pronksiseeria sai meie jaoks positiivse stardi kui alistasime koduväljakul HC Kehra/Horizon Pulp&Paper võistkonna! Seeria teine kohtumine eelseisval kolmapäeval kell 19:00 Kehra spordihoones!

Loe veel

Stipendiumi konkurss 2023/2024

Mittetulundusühing Viljandi Käsipalliklubi HC kuulutab välja avaliku konkursi 2023/2024 hooaja sportlaste stipendiumide taotlemiseks ja määramiseks sportlikuks tegevuseks käsipalli arendamisel. Stipendiumi määramise tingimused on: • sportlased

Loe veel