Kahest kaks

HC Tallas vs Viljandi SK 18:24 (8:12)
Tabavad olid: Aleksander Pertelson ja Oliver Ruut 6. Kevin Hunt 4, Hendrik Koks 3, Raul Peet 2, Sander Rohtla ja Robin Liinsoo 1.
Kohalikust spordipaleest peale esimest mängu lahkudes vandusid pealinna poisid tuld ja tõrva ja hirmsat kättemaksu, on ju nemad Balti maade parimad ratsutajad (loe: selle aastased karikavõitjad).
Online mängu protokolli jälgimine algaski hirmsasti. Oli päris tõsine kahtlus, et süsteem ei töötagi, või vähemalt ei tee seda korralikult. Skoor liikus nagu sõjaväes järkjooksudega ning sedagi ütlemata laisalt.Kahekümnenda mänguminuti aegu tehti ka kiiremaid jooksusamme, vähemalt mulgid, aga poolajavileks 8:12 on ikka niru skoor. Teisel poolaja alguses oli skoor veelgi nirum kasvama, seda vähemalt pealinna poiste poole pealt vaadates. Hakkasid tekkima järgmised hirmud, et noored mehed on hüljanud saali ja suundunud kõrval asuvale kunstmuru väljakule kuldsest sügisest viimast võtma ja lausa jalaga palli togima hakanud.
Kümmekond minutit enne lõppu lasti ka võõrustajatel natuke väravaid visata, aga üldskoori seisukoha pealt oli pääs järgmisesse karikavõistluste ringi noortel meestel kindlustatud ja minul jäi üle ainult tõdeda, et jällekord sain pikalt petta, sest karm kättemaks esimese kohtumise kaotuse eest jäi ju tulemata! Mäng +6 ja kokkuvõttes +9 mulkidele. Tubli töö!

Ole esimene kommenteerija!

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga