Nädal seinast seina

Selle nädalal tulemas üritusi seinast seina ehk teisisõnu esimestest sammudest koondisesse välja.

Kolmapäeval kell 10:15 alustavad minimehed omi madistamisi spordipalee vanas saalis. Tulla tasub juba sellepärast, et veenduda omaenese silmadega: ta seisab siiski, seda muidugi lisaks emotsionaalsetele madinatele platsil.
Samal päeval, aga õhtul kell 19:00 ootavad, just karikavõistluste järgmisesse ringi edenenud spordikooli noormehed, vaatama toetama nende toimetamisi Kehra/Primend satsiga.

Peale mõningaid hingamise korrastamise päevi sõidavad spordikooli noored mehed pealinna eksamile. Eksamineerijad on kogemustest pakatavad Oskarid. Eksam algab kell 16:00 ja peale eksami sooritamist, vaatamata tulemusele suundutakse edasi Kalevi spordihalli, kus viis mulgimaa meest on eneste ümber kogunud maleva mängida oskavatest meestest, et vastu astuda sloveenidele. Kirssi tordil saab maitsta alates 19:30.

Ole esimene kommenteerija!

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.