Hea töö

Oskar vs Viljandi SK 23:25 (14:12)
Snaiprite nimekiri: Aleksander Pertelson 11, Mihkel Lõpp 7, Simon Drõgin 4, Oliver Ruut 2, Hendrik Koks 1.

Kuna kogu olemasolev teletehnika on koondatud täna õhtul Kalevi spordihalli, siis loomulikult tehti soojendusbändide etteastest ainult teksipõhine protokolli kirjutamine. Möödunud mitmel hooajal mängisid vanad meistrid Oskarite satsist noorte mulkidega nagu kassid hiirtega, eriti ei pingutanud ainult sedavõrd, et noorus ohtlikuks ei muutuks ja lõpuks pistsid ikka pintslisse. Tänane kohtumine nagu algas lubavalt, aga mingi moment, seal künnenda minuti kandis tabas noori mehi täielik peata olek, vist liikusid mõtted juba õhtuse maiuspala peale Kalevi spordihallis, või mine sa tea kuhu veel, aga vanad meistrid lasti kolme nelja pulgaga ette. Ei aidanud ka epistlid lootsilt (12 ja 20 mänguminut), ega ka pikem paus plaanide seadmiseks. Kuni 45 mänguminutini lihtsalt aeti taga. Üldse kohe ei saa väita, et tulutult, sest mainitud mänguminutil saadi tabloole numbrid 19:19 (värav Mihkel Lõpp). Viimase veerandtunniga visati kõigest 10 väravat ja viimase kümne minutiga kõigest 5.
Vist mängis Oskaritele vingerpussi mängude ajakava, teine mäng kolme päeva jooksul, või hoopiski kogemuste rakendamine vea piirimail, 12 minutit pingi nühkimist ja kilode viisi seitsme meetri karistusviskeid, milledest enamus läksid sisse, kuid kolm siiski ka piima järele saata.Paistab, et kassid on jäänud jõuetumaks ja hiired kõvasti kosunud ning tublisti hambaid teritanud.

Ole esimene kommenteerija!

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga