Mis teeb tuul müürile?

Põlva Serviti vs Viljandi SK (19:6)
Tabamuse said kirja: Aleksander Pertelson 6, Hendrik Koks 3, Oliver Ruut ja Raul Peet 2, Kevin Hunt ja Robin Liinsoo  1.
Vastus pealkirjas esitatud küsimusele oleks, et ei teegi midagi. Prooviti otse, ei midagi, võttis loots mõttepausi ja soovitas üle minna, samuti ei midagi, võttis loots teisegi aja ja soovitas ümbert minna, aga sama häda. Lihtsamalt öeldes ei kuidagi. Kuigi karukoopa peremehed olid välja pannud õite õhukese koosseisu, et hoiavad mängusõpru või nii, aga siiski olid kaalukategooriad liialt erinevad ja Seriti loots oli ka eriliselt valvel, et mehed lohakaks ei muutuks. Juhtusid mulgid viskama kolm väravat järjest ja kohe kõlas mõttepausi märkiv sireen võõrustajate leerist.
Tegelikult Fortuuna seisukohast oleks targem, et ta mitte noorte mulkide teele ei satuks, vähemalt lähimal ajal mitte.

Ole esimene kommenteerija!

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga