Närvide mäng

EKV Viljandi HC vs HC Viimsi/Tööriistamarket 24:21 (14:9)
Resultaadi eest kandsid hoolt: Andrei Khapal 7, Kristjan Koovit ja Sergei Rodiukov 4, Simon Drõgin ja Mark Lõpp 3, Mihkel Lõpp 2 ja Vladimir Maslak 1.
Selge on see, et selge pole veel midagi. Kõigest võimalikult järgemööda. Mäng algas küllaltki kurjakuulutavalt. Kõigepealt sai kupli kumisema väravasuul seisnud Peeter Parik. Vahetati postide vahele Kevin Pajuväli ja ei läinud palju aega mööda, kui temalgi veri ninast väljas. Kui esimesel juhul oli väravavaht liikumise peal, siis teisel juhul jääb andmata jäänud punane kaart küll kohtunike südametunnistusele, sest väravavaht seisis paigal ja kattis esimest nurka.
Mäng ise oli piisavalt närviline ja kohati üpriski rabe, eks soov pääseda nelja hulka oli mõlemal satsil piisavalt suur. Eks ole koduse spordipalee püsikunded hellaks tehtud ladusalt kulgenud esimeste poolaegadega ja sellele järgnenud arusaamatustega. Nii ka seekord, kui esimesel poolajal suhteliselt ladusalt kulgenud +5 kipus teisel poolajal sulama. Õnneks päästis halvimast külaliste mitte just kõige sujuvam koostöö.
Seega selge on see, et mitte midagi pole veel selge!
Korduskohtumine järgmine neljapäev kell seitse õhtul Viimsi Keskkooli spordisaalis.

Mõned kaadrid kohtumisest.

Ole esimene kommenteerija!

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga