Üle mitme setme aasta

Viljandi SK vs Tartu Ülikool 28:25 (12:12)
Skoorisid: Kevin Hunt 8, Simon Drõgin ja Aleksander Pertelson 7, Hendrik Koks 3, Sander Rohtla, Robin Liinsoo ja Raul Peet 1.


Dilemma. Kes läheb puurisuule?

Nagu pealkirjas sai öeldud polnud koolipoisid ülikoolipoistele mitmel setmel aastal tuult alla teinud, aga iga tuul kord pöördub ja täna see sündis. Esimesel poolajal said vist kõik viigiseisud üle loetud ja ega teiselgi poolajal suurt midagi ei muutunud. Kolme väravaline edu oli maksimum ja tänu käsipallijumalale, et see maksimum mängu lõpus mulkide tabloo poolel säras.
Aega on läinud, aga munadest on koorunud noored sulelised, kes on valmis keda tahes korralikult nokkima!
Loe kuidapidi tahad, kas paremalt vasakule või vastupidi, aga meie noored mehed on tabeli liidrid!

Mõned kolmapäeva õhtused kaadrid.


Artikli tunnuspildil kaks kanget karvupidi koos Rando Sein 9 tabamust, Simon Drõgin 7 tabamust.

[logo_carousel_slider]

Tulge juba sellel laupäeval saali, et näha ilmaimet kohalikus spordipalees. Kui oleta varakult kohal, siis on võimalus jälgida ise lahti keritav tribüüni!!
Kohtumine laupäeval algab kell 18:00!

jaga postitust:

Facebook
Twitter
Pinterest

Kas oled ikka näljane? Siin on rohkem

SEERIA ALGAS VÕIDUGA!

SEERIA ALGAS VÕIDUGA!

Kahe võiduni vältav pronksiseeria sai meie jaoks positiivse stardi kui alistasime koduväljakul HC Kehra/Horizon Pulp&Paper võistkonna! Seeria teine kohtumine eelseisval kolmapäeval kell 19:00 Kehra spordihoones!

Loe veel

Stipendiumi konkurss 2023/2024

Mittetulundusühing Viljandi Käsipalliklubi HC kuulutab välja avaliku konkursi 2023/2024 hooaja sportlaste stipendiumide taotlemiseks ja määramiseks sportlikuks tegevuseks käsipalli arendamisel. Stipendiumi määramise tingimused on: • sportlased

Loe veel