Vigade parandus

Aruküla/Audentes vs Viljandi HC 26:34 (8:10)
Tabavad olid: Andrei Khapal 10, Mihkel Lõpp ja Kristjan Koovit 6, Sergei Rodjukob 5, Vladimir Maslak 4, Mark Lõpp 2, Simon Drõgin 1.
On juba välja kujunenud tavaks, et põhjas toimuvatelt mängudelt pildilist ülekannet ei kuidagi, sellepärast ka seekord protokolli põhjal mõni lause. Õhukese koosseisuga mulkide malev tegi esimesel poolajal tugevalt tööd vigade paranduse nimel ja kaheksa väravaga plussi saamine oli selle kindlaks tunnistuseks. Kuigi teisel poolajal, neljakümne viienda ja viiekümnenda minuti vahel lubati enesele isegi pisuke nõrkuse hetk, kus võõrustajad sebisid vahe viiele väravale, kus suured teened selles olid võõrustajate puurilukul Siim Normakul, kuid ohtlikuks see ei saanud ja mulgid tüürisid mängu õnneliku lõpuga võidukalt sadamasse. See hooaeg omavaheliste kohtumiste saldo mulkidele 3:1 ja selle esimese kohtumise võib lugeda tööõnnetuseks.

 

Ole esimene kommenteerija!

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga