“Lati Pac”

HC Tallinn 2 vas Viljandi SK 26:27 (15:15)
Resultaadi eest kandsid hoolt: Aleksander Pertelson ja Oliver Ruut 8, Simon Drõgin, Hendrik Koks ja Mihkel Lõpp 3, Sander Rohtla ja Raul Peet 1.
Kuidagi väga kibedalt on meelde jäänud kaks eelmise aasta samade satside omavahelist kohtumist, mis lõppesid pealinlaste ühe väravaliste võitudega. Kui nüüd lisada siia momendi tabeliseis, vahe kõigest kaks pulka, siis oli oodata tasavägist kohtumist.
Esimene poolaeg seda ka tõestas. Nokk lahti saba lahti mäng esimene viisteist minutit ja üle said loetud kõik viigiseisud null nullist kuni seitse seitsmeni. Järgmised kümme minutit kulgesid mulkide kerge paremuse tähe all, aga viis viimast esimese poolaja mänguminutit algasid viigiseisult kaksteist kaksteist ja kuni lõpuni välja stiilis saba kinni nokk kinni loeti üle viigiseisud kuni numbriteni viisteist viisteist.
Teine poolaeg erines esimesest vähe, kui siis ainult selle poolest, et resultaati tehti kesisemalt. Siiski tuleb peatuda neljal viimasel minutil. Mainitud ajalõik oli kahe mehe mõõduvõtt. Vanameister Tarmo Ulla pealinna poiste poolt ja Aleksander Pertelson spordikooli noorte meeste poolt. Nimelt ainult nemad viskasid mainitud nelja minuti jooksul väravaid. Sass jäi peale 3:2! Võit meie, punktid tabelis ja vähemalt üks eelmise aasta kibe kaotus on muudetud Õite Magusaks võiduks!

Ole esimene kommenteerija!

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga