Raske

Viljandi HC vs Tenax Dobele 28:42 (10:21)
Skoorisid: Andrei Khapal 8, Aleksander Pertelson 7, Madis Parik ja Sergei Rodiukov 3, Kristjan Koovit, Mihkel Lõpp ja Mark Lõpp 2, Vladimir Maslak 1.
Alagrupi liidrite hulka kuuluva vastasega oli raske. Nad on natuke suuremad, nad on natuke kiiremad, nad on natuke täpsemad pealevisetes, nad on natuke enesekindlamad ja kui siia lisada veel ütlemata kesine kodumeeskonna stardikiirendus, siis lõpptulemuses ainuke üllatav moment on see, et meie viskasime päris palju. Seda eelkõige tänu kahele mehele Andrei Khapalile ja Aleksander Pertelsonile. Rõõmustab noorte meeste, lisaks Aleksandrile veel Mihkel Lõpp, suunatus resultaadi saavutamisele. Isegi kui täna veel kõik ei tule veel nii välja nagu (treener) tahaks, siis küll ta ka tulema hakkab juba lähitulevikus,

Mõned laupäevased kaadrid.

Esimene vahaeaja loosi võitja sai valida ning valituks osutus tekk.

Teisele vaheaja loosi võitjale jäid küünlad.

JUBA HOMME KELL ÜKS PÄRASTLÕUNAL UUS KOHTUMINE BALTI LIIGA RAAMES. OLE KOHAL!!!

Ole esimene kommenteerija!

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga