Kuus sekundit

Viljandi HC vs Celtnieks Riga 30:31 (12:14)
Skoorisid: Sergei Rodiukov 8, Mikk Varik 7, Aleksander Pertelson ja Andrei Khapal 5, Vladimir Maslak 2, Kristjan Koovit, Mihkel Lõpp ja Mark Lõpp 1.
Käsipall on paganama lihtne mäng. Värav ühele poole ja värav teisele poole ja värav ühele poole ja ….. Jätad korra värava viskamata ja oledki tagaajaja osas. Mulgid jätsid esimesel poolajal korra vahele ja poolajatulemus selline, jätsid teise poolaja alguses teisegi korra vahele ja neli väravat vahet (tõele au andes suurimaks vaheks see jäigi) oli tõsiasi ja tagaajamine käivitus täiega. Madinat oli kõvasti ja esimene punktki nii lähedal, aga kuus sekundit jäi viigiseisul mängida ja pall külaliste käes, kes paraku olid tabavad. Mäng oli võitlusliku, madistamist kõvasti ja võib olla ongi leedulastest kohtunike stiil vilistada selline, aga paraku jäi vilepartiist, eriti viimasel kuuel seitsmel minutil langetatud otsustest, mängule tugev halb kõrvalmaitse juurde.

Mõned kaadrid pühapäevast.

Ole esimene kommenteerija!

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga