-2 või -3

Coop Põlva vs Viljandi HC 30:27 (17:15)
Seisu kasvatasid: Sergei Rodiukov 11, Aleksander Pertelson 5, Mihkel Lõpp 3, Kristjan Koovit, Mark Lõpp ja Andrei Khapal 2, Vladimir Maslak ja Kevin Pajuväli 1.

Kuni seisuni 5:5 oli kõik korras, kõik viigiseisud said ükshaaval üle loetud ja mäng igatpidi vinks vonks, aga siis tabas mulke totaalne mõõn. Mõni hetk enne poolaja selgroogu tabasid noored võõrustajad kaks korda järjest ja mulkide loots haistis halba ning võttis aja epistli lugemiseks, millest polnud suurt abi ja vastased kruttisid tabloole numbrid, mis tähistasid veel kahte vastuseta tabamust. Siis läks lahti mulkidele nii omane tramburai koos tantsu ja tagajamisega (rõhuga viimasel sõnal), millest oli ka silmnähtavat kasu, sest minutit üheksa enne poolaja lõppu oli võõrustajate kord epistlit lugeda, sest mulgid juba hingasid kuklasse (seisuks 11:10). Peale nõiasõnade satsile peale lugemist jätkus sulle mulle mäng poolaja lõpuni. Energiajooki limpsima mindi setude +2 eduseisus.
Teinegi poolaeg algas ilmselgete nõiasõnade toimel võõrustajatele edukalt. Järjekordsed +2, ainult selle konksuga, et kaasnes ka kaksk järjestikust pinginühkimist. ,is mulgid ära kasutasid oma +2 vormistamiseks. Ja nii tiksuti ja tiksuti, kiuni poolaja keskpaigas järjekordne +2 võõrustajatele ajas mulkide lootsil harja punaseks ja otsustas, et päramine aeg epistli lugemiseks. Too epistel oli piisavalt hirmutav epistel eriti kodusatsi lootsi jaoks, kes pidas minutit viis hiljem oma nõiasõnade peale lugemiseks aeg võtta, seisuks sellel momendil +2.Tuleb tõdeda, et need olid väega sõnad, mille vastu ei aidanud isegi mulkide lootsi lõpu eel võetud aeg omapoolseks epistliks, milles paraku polnud abi.

Sergei Rodiukov üleplatsimehena (11) tegi endale korraliku kingituse kolmekümnendaks sünnipäevaks!!! Palju õnne!!!
Kaks korda nooremad mehed Aleksander Pertelson (5) ja Mihkel Lõpp (3) tegid peaaegu sama hea tulemuse!!
Kevin Pajuväli (1) sai silma pähe!

Juba homme kaks mängu kohalikus spordipalees. OLE KOHAL!

Ole esimene kommenteerija!

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga