Lõpuks tuli

Viljandi HC vs SK Tapa 22:19 (12:10)
Tabamuse said kirja: Andrei Khapal 6, Sergei Rodiukov 4, Aleksander Pertelson ja Simon Drõgin 3, Vladimir Maslak ja Mikk Varik 2, Mihkel Lõpp ja Madis Parik 1.

Mulgid lõpetasid põhiturniiri võiduga, rabeda võiduga. Pisikeses skooris oli paar peamist süüdlast. Kõigepealt närvilisus. Punkte vajasid mõlemad satsid rohkem kui õhku. Seejärel tehniline praak. Seda oli mulkidel mõlema poolaja algustes ja lõppudes ning külalistel samades ajavahemikes pluss veel ka teise poolaja kestel veidi rohkem. Noorte meeste tormakus on tore ja veel paremaks läheb kui sellega kaasneks ka korralik pallikäsitlus ja platsi nägemine. Kuna mulgi paar olla ka kolm, siis ei saa ei üle ei ümbert meie mehest Havannas. Nimelt Mikola Naumist külaliste puurisuul. Tegi mees nii mõnelgi korral pealeviskajatel meele mõruks.
Põhjused põhjusteks, peamine, et punktid leidsid tee tabeli õigele reale!

Mõned kaadrid kohtumisest.

Ole esimene kommenteerija!

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga