Uskumatu

HC Kehra/Primend vs Viljandi SK 14:31 (4:15)
Skoorisid: Aleksander Pertelson 7, Raul Peet 6. Hendrik Koks 5, Kevin Hunt ja Simon Drõgin 4, Sander Rohtla ja Robin Liinsoo 2, Mihkel Lõpp1.
Kuna tavapäraselt pilti mängust ei näidanud ükski kohalik telekanal, siis live protokolli jälgides tikkusid igasugu ketserikud mõtted pähe.
Kõigest järjekorras. Esimene mänguminut, seis 0:1, seitsmes mänguminut, seis 0:2. Kas poisid on otsustanud jalgpalli peale üle minna?!?!? Kaheksas mänguminut, kollane, üheksas mänguminut, seis 1:3. Mine sa neid noori ja vihaseid mehi tea, järsku togivadki jalaga palli, sest enamusel mulkide satsist läheb tempoga mäng päevas ja mõnel mehel veel tempokamalt nädala lõpuni välja. Mõni ime siis, et vaheldust hing ihkama ei hakka.
Mida edasi, seda imelikumaks läks. Neljateistkümnes mänguminut, seis 1:7!?! Kuhu ja kunas Kehrasse on jõutud kaetud jääplats püsti panna, sest see seis lõhnab pigem hoki järele. Seitsmeteistkümnes mänguminut ja mõttepausi võttis kogenud võõrustajate loots, kes selgitas veelkord üle käsipallimängu põhitõed, jookse kiiresti ja viska täpselt. Kahekümnendal mänguminutil jõudsid lootsi sõnad mängijatele kohale ja visati seisuks 2:11. Poolaja vile kõlades tablool numbrid 4:15 ja pisikesed paharetid peas parastavad: “Maha magasid neli esimest geimi!?!”. Ise salamisi loodad, et vast nad ikka käsipalli mängisid, kolmekümnendal minutil ei kõla poolaja lõpuvile üheski võrkpalli kohtumises.
Tuleb tõdeda, et kodumeeskond alustas teistpoolaega krapsakamalt. Kaks tabamust panid mulkide peades äratuskellad kõllama ja pidu läks edasi. Kui neljakümne neljandal minutil sai koduvõistkond oma esimese poolaja normi täis visatud, siis mulgid olid rahumeeli täitmas oma ülesannet, mitte vastast lähemale lasta. Pigem saadi ülesandega hästi toime ja suurendati poolaja edu üheteistkümne pealt seitsmeteistkümne peale.
Võita sellise skooriga on teerulli ralli, kus kordamööda hoidsid rooli kõik kaheksa skoori teinud meest ja kaks puurivahti, kes toetasid tagant seda hullumeelset sõitu. Kogu tralli suunas muhelev loots.

Ole esimene kommenteerija!

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.