Suur samm viienda koha suunas

Viimsi/Tööriistamarket vs Viljandi HC 22:28 (8:14)
Tabavad olid: Sergei Rodiukov 6, Mihkel Lõpp ja Andrei Khapal 4, Aleksander Pertelson, Vladimir Maslak, Simon Drõgin ja Mikk Varik 3, Madis Parik 1.

Aga tund aega varem alustanud naiste meistrivõistluste kohtumisest tegi TG TV küllaltki korralike vaatajanumbritega ülekande.

Nüüd mulkide madistamistest peaaegu pealinnas. Esimese värava viskamime meie. Kaks kakski oli tablool, aga siis hakkas mängumasin tasahilju streikima. Vaatas mees mulkide kaptenisillalt siia ja sinna poole kuni jõudis arusaamisele, et meestele kaasa pandud püsirohukotikesed suisa valed, niiske püssirohuga nimelt. Tuli siis mehed üheteistkümnendal mänguminutil kokku kutsuda ja varudest õiged kotikesed kätte jagada. Seis oli selleks ajahetkeks kuus kolli võõrustajatele kolm meile. Püsirohukotikest vahetusest oli kõvasti kasu. Järgnevatel minutitel põmmutasid kaotusseisu viigiliseks ja läksid ka pulgaga peale kui siis võõrustajate loots võttis mehed kokku, et samuti laskemoona vahetada, aga oh häda, sai meestele veelgi niiskem püssirohi kätte jagatud ja kohe nii niiske, et see põhjustas lausa kolmeteist minutilise tabamuste põua (üheteiskümnes minut kuues tabamus, kahekümne neljas minut seitsmes tabamus). Esimese poolaja alguse ja lõpu minutid olid väravate vaesed ja nii mindigi hingetõmbe pausile seisul kaheksa neil neliteist meil.
Teine poolaeg algas ja ka kestis esimesed kümmekond minutit vastastikuse armastusväärsuste vahetamise täha all kuni üheteistkümnendal mängumitutil sai võõrustajate mängumehel number neli sellisest mängust kõrini, pöördus kohtunike poole, kes ka talle vastu tulid ja punase kaardi kinkisid. Kui see värvilisem moment kõrvale jätta siis kulgeski terve teine poolaeg vastastikuste armastusväärsuste vahetamise täha all.
Pilk turniiritabelile ütleb, et kui seesinane maakera valetpidi käima ei hakka, siis peaks mulkidel viies koht vaheturniiri lõpuks enam kui kindel olema, sest vahe jälitajaga on viis punkti ja pidade veel jäänud kolm kohtumist.

Ole esimene kommenteerija!

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga