Kuival, mis kuival

Sk Tapa vs Viljandi HC 20:14 (12:10)
Skoori eest kandsid hoolt: Aleksander Pertelson 3, Vladimir Maslak, Simon Drõgin, Mikk Vari, Mihkel Lõpp ja Sergei Rodiukov 2, Andrei Khapal 1.

Kahju muidugi, et naiste meistrisarja kohtumisest möödunud mõne päevaga oskas TG TV pankrotti minna ja meeste meistrisarja kohtumisest ülekannet ei tehtud.
Mängu eelne pilk turniiritabelile ütles, et Tapa satsil on seda võitu vaja kui õhku säilitamaks mingigi võimaluse pääseda veerandfinaali.
Mäng algas skoorivaeselt ja üheteistkümnendal mänguminutil sai seisul neli neli härra Maurusel sellisest tühjast sebimisest villand ja võttis mehed kokku epistlit kuulama. Epistel ei jõudnud koheselt kohale, vaid ajapikku. Kahekümne viiendaks minutiks hakkas epistel tulemusi tootma ning kohati tunduma, et see rong on läinud, sest viimase vaguni punased tulukesed välguvad ähvardavalt kaugelt. Seis juba üksteist seitse. Võta näpust. Vladimir, Sergei ja Aleksander nii ei arvanud. Lisasid iga mees oma tabamuse ning tõid mulgid mängu tagasi. Poolaeg siiski kahega võõrustajatele.
Teist poolaega ei saanud mulgid mitte kuidagi vedama. Kolmekümne kuuendaks minutiks oli kirjas kõigest üks tabamus ja kaks piima järele saadetud seitsme meetri karistusviset. Ainuke lohutus selliste asjade käigu juures, oli tõsiasi, et ka võõrustajatel oli skoori masin streikimise lainel. Järgmise seitsme minuti jooksul toimus platsil kilplaste maa elu, kasutu tulutu edasi tagasi sebimine. Kui pool teisest poolest jäi selja taha, pidas härra Maurus vajalikuks noorsandid järjekordseks epistliks kokku võtta. Ei taha uskuda, et päästikuks oli mulkide saavutatud teine värav poolajal, pigem ikka tõsiasi, et võõrustajatel oli selleks momendiks visatud kõigest neli väravat. Kaheksa minutit enne lõppu sai ka mulkide lootsil hing täis, Kahekümne kahe minutiga visatud kõigest NELI kolli! Kahjuks järgnes mõtlemisajal taas neli minutit tühja sebimist. Mulkide skoor ei kasvanud viimased üksteist minutit. Mänge on võimatu võita, kui sats viskab poolajal kõigest NELI väravat!

Ole esimene kommenteerija!

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga