Tuline nädal

Sellel nädalal on saali asja lausa kahel õhtul ja kahel päeval. Otsa teevad lahti noored tulised mehed esiliiga viimase vooru kohtumisega põhiturniiril. Külla tulevad pealinna pallivõlurid.
Ole spordipalees kohal kolmapäeva õhtul kell SEITSE!

Jätkavad nädalat reedesel õhtul meeskonna mehed ja oh üllatust, mängivad nemadki oma regulaarhooaja viimase kohtumise. Külla tulevad peaaegu pealinna pallurid. Kohtumine Viimsi satsiga algab kohalikus spordipalees reede õhtul kell SEITSE!

Ja nagu ütlevad tuntud reklaamid teles, seegi pole veel kõik. Paele soendus esinejaid astuvad laupäeval spordipalee parketile B-vanuseklassi noormehed, et teha selgeks see kõige kõigem. Selgus kõige kõigema osas selgub pühapäeva õhtu poolikuks!
TULE KOHALE!

Ole esimene kommenteerija!

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga