Null üks

Coop Põlva vs Viljandi HC 33:23 (18:8)
Tabavad olid: Vladimir Maslak 8, Simon Drõgin ja Sergei Rodiukov 4, Andrei Khapal 3, Aleksander Pertelson 2, Madis Parik ja Mark Lõpp 1.
Mängueelne pilk online protokollile midagi head ei ennustanud. Koolitükid ja vigastused olid mulkide maleva raspeldanud üheksa meheliseks. Oli tugev kartus, et noored setud lihtsalt kiire kapakuga mängu ära teevad. Esimene ohumärk, et asjad ei suju nii nagu peab, tekkis treeneri pilgule kaheteistkümnendal mänguminutil, seisul 4:2 võõrustajatele, kui ta võttis aja arupidamiseks. Kui arvestada mulgide mängumootori tavapäraselt niru käivitumisega, siis veerandtunnise mänguga visata ainult 4 väravat küllaltki otsustavas mängus on ikkagi vähe. Ega teine veerandtundki parem polnud. Poolajaks oli kümme miinust tõsiasi.
Teine poolaeg oli küll mitu törtsu tulemuslikum, käe said valgeks kõik kaasas olnud mehed peale väravavahtide, aga paraku võiduks sellest väheks jäi (mehi oli vähe kaasas).
Juba ülehomme, reedel,  kell KAKS pärastlõunal on aeg vigade paranduseks.

Ole esimene kommenteerija!

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga