Null üks

Coop Põlva vs Viljandi HC 33:23 (18:8)
Tabavad olid: Vladimir Maslak 8, Simon Drõgin ja Sergei Rodiukov 4, Andrei Khapal 3, Aleksander Pertelson 2, Madis Parik ja Mark Lõpp 1.
Mängueelne pilk online protokollile midagi head ei ennustanud. Koolitükid ja vigastused olid mulkide maleva raspeldanud üheksa meheliseks. Oli tugev kartus, et noored setud lihtsalt kiire kapakuga mängu ära teevad. Esimene ohumärk, et asjad ei suju nii nagu peab, tekkis treeneri pilgule kaheteistkümnendal mänguminutil, seisul 4:2 võõrustajatele, kui ta võttis aja arupidamiseks. Kui arvestada mulgide mängumootori tavapäraselt niru käivitumisega, siis veerandtunnise mänguga visata ainult 4 väravat küllaltki otsustavas mängus on ikkagi vähe. Ega teine veerandtundki parem polnud. Poolajaks oli kümme miinust tõsiasi.
Teine poolaeg oli küll mitu törtsu tulemuslikum, käe said valgeks kõik kaasas olnud mehed peale väravavahtide, aga paraku võiduks sellest väheks jäi (mehi oli vähe kaasas).
Juba ülehomme, reedel,  kell KAKS pärastlõunal on aeg vigade paranduseks.

[logo_carousel_slider]

jaga postitust:

Facebook
Twitter
Pinterest

Kas oled ikka näljane? Siin on rohkem

SEERIA ALGAS VÕIDUGA!

SEERIA ALGAS VÕIDUGA!

Kahe võiduni vältav pronksiseeria sai meie jaoks positiivse stardi kui alistasime koduväljakul HC Kehra/Horizon Pulp&Paper võistkonna! Seeria teine kohtumine eelseisval kolmapäeval kell 19:00 Kehra spordihoones!

Loe veel

Stipendiumi konkurss 2023/2024

Mittetulundusühing Viljandi Käsipalliklubi HC kuulutab välja avaliku konkursi 2023/2024 hooaja sportlaste stipendiumide taotlemiseks ja määramiseks sportlikuks tegevuseks käsipalli arendamisel. Stipendiumi määramise tingimused on: • sportlased

Loe veel